F5K Camp-Fly-BBQ weekend 2,3 en 4 Juni 2023 in Toldijk

Ook in 2023 zal de Modelvliegclub Losser het traditionele F5K Camp – Fly – BBQ weekend organiseren. Voor de eerste twee edities konden we terecht bij de familie Beerendonk te Hoornsterzwaag. Helaas kunnen we dit jaar niet op hun prachtige locatie terecht, aangezien het veld waar we vliegen helemaal overhoop ligt ivm baggerwerkzaamheden.

We zijn blij dat we toch een alternatieve lokatie hebben kunnen vinden. In het weekend van 2,3 en 4 juni zijn we welkom op het grote veld van de familie Garritsen te Toldijk. Op dit veld heeft de club in het verleden ook grote F5J wedstrijden georganiseerd.

De locatie beschikt over een camping voorzien van stroom en WiFi. Daarnaast zijn er prima toiletten en douchegelegenheden aanwezig. De camping ligt direct aan het veld en je kunt dus vanuit je tentje/caravan zo het veld op om te vliegen. Wat wil je nog meer.

Ook voor het eten is gezorgd. De familie Garritsen runt een vleesboerderij en dat staat garant een heerlijk BBQ vlees. Voor de vrijdag zullen er spare ribs met friet op het menu staan. Zaterdagavond zal er een BBQ buffet georganiseerd worden.

Daarnaast kan er een ontbijtpakket voor de zaterdag- en zondagmorgen besteld worden.

Meer details omtrent inschrijving en kosten zullen we spoedig bekend maken.

Het weekend zal starten op vrijdagmiddag 2 juni (aankomst dag). Zaterdag en zondag zijn losse wedstrijddagen. Hierbij telt de zaterdag mee voor het Nederlands kampioenschap. Het eindresultaat van beide vliegdagen telt mee om de Losser cup. De winnaar mag de wissel pokaal een jaar lang mee naar huis nemen. De 2022 editie is gewonnen door Mike Challinor uit de UK en we gaan ervan uit dat hij zijn titel komt verdedigen.

Het betreft een open F5K weekend wedstrijd. Daarmee zijn onze internationale vrienden uiteraard meer dan welkom. Met deze eerste aankondiging hopen we dat het F5K event een plekje in jullie agenda krijgt!

Wij zien in ieder geval uit naar het F5K weekend!

Voor aanmelding en eventuele vragen kun je terecht bij f5k.contest@gmail.com

Bijgevoegde bestanden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.