NK-F5K wedstrijd 19 Juni 2021

Nadat we helaas de eerst geplande wedstrijd op 24-25 April moesten cancelen staat de eerstvolgende wedstrijd gepland op 19 Juni a.s. met als uitwijkdatum 20 Juni. Deze wedstrijd zal worden gevlogen op het veld van de Modelvliegclub De Stootkop te Reuver. We hopen natuurlijk veel F5K enthousiastelingen te verwelkomen om een sportieve en gezellige wedstrijd te houden. Natuurlijk is er nog steeds het voorbehoud van de Corona-maatregelen. Inmiddels werken we eraan om de probleempjes die we met de techniek hebben ondervonden tijdens de testmeeting op 25 April jongsleden op te lossen, zodat we een soepel verlopende wedstrijd tegemoet kunnen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.